Tăriceanu mai primește o lovitură: Zamfir a demisionat din ALDE în direct la TV

Tăriceanu mai primește o lovitură: Zamfir a demisionat din ALDE în direct la TV

Dezamăgit de faptul că, după ce a petrecut trei ani la guvernare şi s-a luptat pentru adoptarea unor legi importante, acum ALDE anulează totul sprijinind Guvernul Orban, senatorul de Brașov Daniel Zamfir şi-a anunţat demisia, în direct la televizor.

Daniel Zamfir a anunţat joi seară, în direct la televiziune, că va demisiona din ALDE. Invitat în emisiunea „Punctul de întâlnire” moderată de Radu Tudor, Zamfir a declarat că „mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere”, referindu-se la preşedintele formaţiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Din seara asta (…) îmi dau demisia din ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart definitiv şi irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere: Călin Popescu Tăriceanu. Vă și spun de ce mă despart de Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că cea mai mare dezamăgire a mea ca om politic este Călin Popescu-Tăriceanu”, a declarat senatorul ALDE.

Daniel Zamfir este nemulţumit de faptul că ALDE, după ce a stat trei ani la guvernare şi s-a luptat pentru atâtea legi bune, aruncă acum totul deoparte votând guvernul Orban.

„Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare și s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte lucruri bune făcute de această guvernare, le anulează acum, votând Guvernul Orban. Singurul lucru pe care l-am auzit la domnul Tăriceanu e că sunt prea puține femei în Guvern. Nu e scandalizat domnul Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA? Practic, iarăși mijlocul de șantaj asupra judecătorilor. Nu-l deranjează că discutăm, în programul de guvernare, despre cum să construim mai multe pușcării? E detaliat asta! Nu e un lucru care să deranjeze? Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi? Anulează colegii mei din ALDE tot ce a făcut bun în guvernarea PSD?”, a declarat, revoltat, Daniel Zamfir.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Au început lucrările de construire a unui nou corp la Spitalul Municipal Săcele

Anunţuri mică publicitate