Târgul școlilor duale, tehnice și profesionale, la Coresi Shopping Resort

Târgul școlilor duale, tehnice și profesionale, la Coresi Shopping Resort

Zece unități de învățământ profesional dual și tehnic, liceal tehnologic și postliceal din municipiu și județ vor fi prezente la Coresi Shopping Resort, la “Târgul școlilor duale, tehnice și profesionale”. 

Astăzi și mâine, 27 și 28 mai, zece școli duale, tehnice și profesionale din municipiu și județ își vor prezenta ofertele educaționale, la Coresi Shopping Mall – Piața cu copaci Coresi (zona scenă), între orele 10:00-21:00. 

DWK FIT FOR FUTURE, Reprezentanții Industriei Hoteliere și Coresi Shopping Resort, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și împreună cu unitățile postliceale, liceale, tehnologice, profesionale și duale, vă invită să participaâi la „Târgul școlilor profesionale duale, profesionale și tehnice”. 

În cadrul evenimentului, unele dintre cele mai importante unități postliceale, liceale, tehnologice, profesionale și duale din județul Brașov își vor prezenta oferta educațională.

Cele zece unități de învățământ profesional dual și tehnic, liceal tehnologic și postliceal din municipiu și județ prezente sunt: 

Evenimentul cuprinde și momente interactive, culturale și de divertisment. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!