Târgul de Cariere revine în format fizic la Brașov

Târgul de Cariere revine în format fizic la Brașov

După trei ediții online și una hibrid, Târgul de Cariere deschid porțile offline ale evenimentelor și face posibilă întâlnirea față în față între reprezentanți ai companiilor și candidați.

Târgul de Cariere 2022 va avea loc începând de la mijlocul lunii martie și până la mijlocul lunii mai și va ajunge în 6 orașe din România, inclusiv la Brașov.

Companii de renume internațional vor fi prezente la Târgul de Cariere Brașov 2022, eveniment ce se va s-a desfășura în format fizic.

Cel mai mare eveniment interactiv la Brașov, atât pentru angajatorii activi, cât și pentru persoanele care sunt în căutarea oportunităților profesionale și locurilor de muncă, se va desfășura la Coresi Shopping Resor, în 1 și 2 aprilie, între orele 10.00-18.00.

“Companii din sectoare multiple te așteaptă să-ți împărtășească oportunități profesionale, iar tu vei avea ocazia să descoperi cine și ce se află dincolo de fiecare afacere, domeniile în care se vor face cele mai multe angajări, preferințele angajatorilor pentru anul în curs, informații despre beneficiile extrasalariale în trend, cele mai căutate abilități sau provocările pe care le ridică procesul de recrutare”, transmit organizatorii.

Accesul la Târgul de Cariere va fi gratuit și deschis tuturor.

Alte articole:   Ateliere de vacanță la Reduta: Fire, Ițe și Tradiții

Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate