Târg volant cu produse româneşti, astăzi, în Piaţa Unirii. Târg de artizani și producători, în Piața Sfatului

Târg volant cu produse româneşti, astăzi, în Piaţa Unirii. Târg de artizani și producători, în Piața Sfatului

Un nou târg volant are loc astăzi,  în Piaţa Unirii, dar şi în Piaţa Sfatului la târgul de artizani și producători.

Urmează un nou târg volant de producători în Piaţa Unirii, în cartierul Şchei din Brașov, au transmis reprezentanții Serviciului Public Administrare Piețe Brașov.

Târgul va avea loc sâmbătă, 22 iunie, între orele 09:00 și 15:00 (cu posibilitatea de prelungire până la ora 17:00, dacă vor fi cumpărători).

Brașovenii sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii cu produse de la producători majoritatea locali, fructe și sucuri din fructe, legume de sezon, produse apicole, produse lactate, produse de panificație și patiserie tradiționale, flori la ghiveci, precum și multe alte produse.

Urmează un nou târg volant de producători în Piaţa Unirii, cartierul Șchei.

O abundență de produse de sezon proaspete, brânzeturi, produse lactate, apicole și multe altele vă așteaptă, direct de la producători români autentici, în principal de la producători locali„, transmite Serviciului Public Administrare Piețe Brașov.

Târg de artizani și producători în Piața Sfatului

Amintim că până pe 24 iunie are loc Târgul de Artizani și Producători în Piața Sfatului
Acesta este deschis între orele 10:00 – 21:00.
Târgul oferă brașovenilor și turiștilor atât produse de artă meșteșugărească, produse ,,handmade”, cât și produse alimentare ale producătorilor români.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate