Târg volant cu produse românești, astăzi, în Piaţa Unirii din Şchei. Ateliere şi activităţi pentru copii

Târg volant cu produse românești, astăzi, în Piaţa Unirii din Şchei. Ateliere şi activităţi pentru copii

Braşovenii sunt aşteptaţi astăzi, la târgul volant cu produse românești în Piaţa Unirii din Şchei.

Urmează un nou târg volant de producători în Piața Unirii, în cartierul Şchei din Brașov, au transmis reprezentanții Serviciului Public Administrare Piețe Brașov.

Potrivit SPAP Braşov, în cadrul târgului sunt organizate activităţi şi ateliere pentru copii, dar şi schimburi de cărţi.

Târgul va avea loc sâmbătă, 8 iunie, între 09:00 și 15:00 (cu posibilitatea de prelungire până la ora 17:00, dacă vor fi cumpărători).

Urmează un nou târg volant de producători în Piața Unirii, în cartierul Șchei.

Când? Sâmbătă, 8 Iunie

Orar? 09:00 – 15:00 (cu posibilitatea de prelungire până la ora 17:00, dacă vor fi cumpărători)

O abundență de produse de sezon proaspete, brânzeturi, produse lactate, apicole și multe altele vă așteaptă, direct de la producători români autentici, în principal de la producători locali.

În plus, aducem evenimentele noastre „Parte de carte” ca un accesoriu și un plus al târgului volant organizat în Piața Unirii. Pe lângă descoperirea și schimbul de cărți în mod gratuit, vom organiza și ateliere pentru copii

 Iar dacă sunt copilași care nu și-au ridicat premiile în urma tombolei de 1 Iunie de la Cetățuie, vă așteptăm cu drag să vi le oferim mâine în Piața Unirii, în cadrul târgului„, a transmis SPAP Braşov.

Alte articole:   Sfatul lui ÎPS Teodosie pentru o femeie abuzată de soț: Să își ducă crucea. Ce recomandă femeilor care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor - VIDEO

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate