Tânăr din Cristian, reținut pentru șantaj

Tânăr din Cristian, reținut pentru șantaj

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii unui tânăr, în vârstă de 25 de ani urmată de introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat într-un dosar de șantaj și violarea vieții private.

Astfel, la începutul acestui an, polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată, o tânără din municipiul Brașov, care arăta faptul că a primit mai multe apeluri și mesaje prin intermediul unui canal de socializare, în conținutul cărora i se cerea să îndeplinească anumite acte, în caz contrar va face publice imagini în care persoana vătămată este prezentată în ipostaze intime.

Alte articole:   Cinci puncte de prim-ajutor pe timp de caniculă, în Făgăraş

În timp ce polițiștii efectuau verificări asupra acestui caz, la unitatea de poliție s-a mai prezentat o persoană vătămată, care a semnalat faptul că a fost supusă unor acte de șantaj în cursul anului trecut, cercetările polițiștilor ducând către aceeași persoană.

Șantajistul, depistat în Germania

Investigațiile au dus la identificarea autorului, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Cristian, Județul Brașov, aflat pe teritoriul statului german la momentul stabilirii identității acestuia. În continuare, organele de cercetare penală au emis un mandat de aducere, iar suspectul a fost oprit pe aeroport, la intrarea în țară, și condus la unitatea de poliție, unde s-a dispus măsura reținerii sale, în dosarul în care se află anchetat.

Alte articole:   Ministrul Economiei: Ţinta exporturilor României pentru anul acesta este de 100 de miliarde de euro

Cercetările sunt continuate la acest moment de către Biroul de Investigații Criminale – Brașov, sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare, iar la finalizarea anchetei să fi dispusă soluția legală.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate