Tamas rămâne „câine“ până la moarte, dar „tocat“ de fanii steliști de 1 ianuarie

Tamas rămâne „câine“ până la moarte, dar „tocat“ de fanii steliști de 1 ianuarie
Gabi Tamas, Foto: adevarul.ro

Gabi Tamas, Foto: adevarul.ro

Fotbalistul brașovean si-a petrecut Sarbatorile cu familia, acasa la Brasov. In prima zi a noului an, Tamas a mers la restaurantul complexului Belvedere din Predeal, impreuna cu niste prieteni.

Lautari, muzica de „corason”, atmosfera, spritul bun, o seara agreabila care nu anunta uriasul scandal ce a urmat.

La alte separeuri, se aflau diverse grupuri de machedoni, printre care si  o masa cu apropiati ai lui Constantin Hagivreta, afaceristul al carui nume apare si in „Dosarul Camatarilor”, dupa ce acestia l-ar fi amenintat pentru neplata dobanzilor unei datorii.

Revenind la incidentul de la Predeal, totul ar fi pornit de la o dedicatie data de lautarii, si anume melodia „Steaua e numai una”. Fostul dinamovist a digerat greu glumita muzicantilor si a contraatacat si el cu mai multe dedicatii in care a mentionat ca, indiferent unde ar juca, ramane „caine” pana la moarte.

Alte articole:   11 unități de învățământ din județul Brașov, premiate pentru participarea la orele de ecologie

Chiar daca pe moment lucrurile nu au degenerat, spre finalul serii, scandalul a aparut… din senin. Tamas si apropiati de-ai lui Hagivreta s-au intalnit pe holul restaurantul, au avut un schimb de replici, transformat imediat intr-o bataie in toata regula.

De aceasta data, repriza de box nu a mai avut acelasi deznodamant ca si in cazul Pancu, iar Tamas a iesit sifonat din incaierare, cu multiple rani si echimoze la nivelul capului. In cele din urma, spiritele s-au calmat, dar fotbalistul a plecat acasa serios avariat, scrie wowbiz.ro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate