Sute de credincioși la Hramul Mănăstirii Sfântul Efrem cel Nou din Cristian

Sute de credincioși la Hramul Mănăstirii Sfântul Efrem cel Nou din Cristian
Numeroși credincioși din comuna Cristian și din împrejurimi au participat astăzi la Hramul Mănăstirii Sfântul Efrem cel Nou din aceaă localitate.
Cristolovenii au avut cinstea și bucuria duhovnicească ca Sfânta Liturghie să fie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, împreună cu un distins sobor de preoți și diaconi.
Printre participanții la programul liturgic s-au numărat și primarul comunei Cristian, Gicu Cojocaru, viceprimarul Octavian Buta, Ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban Constantin și fostul edil al municipiului Brașov, George Scripcaru.
„Astăzi ne-am bucurat să fim parte dintr-un moment deosebit de important pentru comunitatea noastră. A fost o zi în care ne-am reunit ca să celebrăm și să onorăm încrederea noastră în spiritualitate și în valorile care ne definesc.
Legătura dintre comunitatea noastră și viața spirituală este una care ne definește în mod profund. Instituțiile de cult din comună au fost întotdeauna un pilon al comunității noastre, oferind suport moral și spiritual, precum și un loc de întâlnire și de comuniune pentru cristoloveni.
Suntem recunoscători pentru contribuția acestor instituții la dezvoltarea și la binele comunei Cristian și ne angajăm să continuăm să le sprijinim și să le promovăm în viitor. Astfel, ne asigurăm că legătura noastră cu spiritualitatea rămâne puternică și că valorile noastre fundamentale sunt întotdeauna celebrate și respectate.
Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment deosebit și ne rugăm ca binecuvântările Sfântului Efrem cel Nou să se reverse asupra întregii noastre comunități”, a transmis Gicu Cojocaru, primarul comunei Cristian.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate