Susanu vrea să îl dea în judecată pe Ialomițianu pentru calomnie

Susanu vrea să îl dea în judecată pe Ialomițianu pentru calomnie

SUSANU - IALOMITIANUÎncep să se ascută săbiile sub Tâmpa. În plin scandal între șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului (CRPC), Sorin Claudiu Susanu (PSD) și rectorul Ioan Vasile Abrudan (PDL), pe tema controlului de la cantina studențească din complexul Memorandum, apare pe scenă un nou personaj.

La emisiunea „Mix Actual“ de astăzi, realizată de Onelia Pescaru, Susanu a vorbit de faptul că nu acceptă să fie calomniat și imaginea instituției pe care o reprezintă de persoane înregimentate politic.

Întrebat de newsbv.ro despre ce este vorba, Susanu a precizat că, la o ședință care a avut loc la Prefectură, cu vârstincii, actualul deputat PDL, fost ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu (PDL) a adus acuzații grave la adresa lui și a CRPC.

Alte articole:   Wizz Air recomandă pasagerilor să ajungă la aeroport cu cel puțin trei ore înainte de decolare

„A spus că, de când conduc eu CRPC, este una dintre cele mai corupte institutii si că se iau spăgi si că merg la agentii economici să se inscrie in PSD, iar in caz contrar le închid firmele. După acea ședință am trimis adresă la PDL, d-lui primar George Scripcaru, care e președintele partidului, să precizeze dacă e punctul de vedere al partidului, că Ialomițianu a fost la ședința respectivă ca reprezentant al partidului. Scripcau nu a răspuns, i-am trimis adrese și lui Ialomițianu, i-am trimis si la biroul parlamentar si acasa. Nu a răspuns. Am solicitat și de la conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului să ne precizeze dacă sunt sesizări la adresa mea, de la Secretariatul General al Guvernului. Am primit răspunsuri negative. În acest context, i-am solicitat să iasă public, să spună că a fost dezinformat să își ceara scuze, dar nu a făcut-o. În acest context,  dacă eu nu am o reacție înseamnă că sunt de acord tacit cu cele spuse de el, de aceea pregătesc la această oră actele pentru a-l acționa în judecată“, a precizat pentru newsbv.ro Sorin Susanu.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate