Susanu: Acuze la adresa USR-PLUS: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

Susanu: Acuze la adresa USR-PLUS: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

Candidatul Pro România la Primăria Brașov, Sorin Susanu, șeful suspendat al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, lansează acuzații fără precendent la adresa echipei USR-PLUS și la cea a lui Allen Coliban, candidatul USR-PLUS la Primăria Brașov.

Susanu acuză că USR-PLUS duce o campanie mârșavă pe Facebook. Totodată, spune el, acești așa-ziși noi oameni sunt mai vechi și mai mârșavi decât cei noi.

„USR-Plus și candidatul lor se bazează doar pe Facebook, pentru că aici poți spune orice minciună, fără dovezi Atenție, brasoveni, votați oameni pe care ïi cunoașteți real, NU de pe Facebook. Oameni despre care știți EXACT ce au făcut. Nu produse de teleshopping, mincinoase și frumos ambalate.
Atacurile pe FB sunt lașe și abjecte, pentru că aici NU sunt reguli. La TV trebuie sa prezinți dovezi, la TV trebuie să asculți toate părțile, nu e simplu”
, a spus liderul Pro România, care crede că a fost cel mai expus atacurilor în această campanie.

Soția a primit scrisori și telefoane , i-a fost sunată mama noaptea, tatăl i-a fost hărțuit.

„Este mârșav atacul la familie. Părinții noștri, oricum ar fi ei, sunt unici și trebuie să-i iubim. Tatăl meu a rezolvat tot ce era de rezolvat în Justiție și a demonstrat acolo tot ce era de demonstrat. Sa mă ataci la familie, înseamnă că nu ai nimic de spus despre mine, nici uman și nici profesional în acești ani în care am fost mereu foarte expus. Acești așa-ziși noi oameni sunt mai vechi și mai mârșavi decât cei noi.”, a precizat Sorin Susanu, la Mix Actual.

De ce atacuri atât de dure?

„Pentru că sunt singura alternativă reală la Primăria Brașov”- spune Sorin Susanu. Sunt singurul reprezentant pe zona centru-stânga. “Iepurașul lui Scripcaru”? Am dovedit de mult, de ani de zile, ce sunt: am luptat cu taximetriștii și am schimbat regulile, am luptat cu MAI și cu farmacii celebre, am închis un parc de distracții și am cerut respectarea regulilor, am fost singurul care a luptat pentru apa brașovenilor, pentru schimbarea ambalajului Coca Cola, am închis restaurante cu probleme sau piețe. Am luptat cu bănci și magazine. VOI FI ÎNTOTDEAUNA ÎMPOTRIVA DROGURILR și am luptat pentru asta. Mi-am făcut dușmani mari și puternici, dar am câștigat oamenii mulți, CONSUMATORII. În plus, ca zodie, sunt LEU! Am Psihologia și Dreptul- ca facultăți făcute, și asta mă ajută foarte mult, am multe cursuri și studii în străinătate, dar sunt BRAȘOVEAN și iubesc Brașovul ăsta.
Cum e cu clipul “misogin”? O judecătoare- o femeie, deci!- m-a declarat nevinovat. Doar cine nu vrea nu înțelege. Există și o variantă masculină-muncitorii care joacă table- de care nu s-a legat nimeni. În plus, clipul a luat și “OSCAR”-ul clipurilor naționale prezentate în această campanie. Mai e acuzat Susanu că e bogat. “Da, nu am nevoie de nimic. Totul e transparent, declarat. Alții fac pe săracii și au averi imense, nedeclarate. Eu nu vin la Primărie să mă îmbogățesc. Vin să aduc Plus Valoare”,
a mai declarat comisarul-șef ANPC.

Foto: Facebook

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate