Suntem în top și la traficul de carne vie

Suntem în top și la traficul de carne vie

Poliţiştii din cadrul Institutului de Criminalistică au întocmit profilul victimei traficului de carne vie. Cele mai vulnerabile sunt persoanele provenite din mediul rural, cu un nivel scăzut de educaţie şi din familii dezorganizate. Au vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani.

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane a întocmit şi un top al judeţelor unde au fost identificate cele mai multe victime.  Pe primul loc judeţele: Ilfov, Argeş, Iaşi, Timiş şi Mureş, cu peste 50 de victime, doar anul trecut. Pe locul doi, cu până în 50 de victime sunt judeţele Dolj, Braşov, Suceava, Bihor şi Sălaj. Bacău, Constanţa, Olt şi Călăraşi sunt pe locul trei în top cu până în 34 de victime, în 2011, precizează Realitatea.

Alte articole:   Spălarea picioarelor ucenicilor, Cina cea de Taină, Rugăciunea din Grădina Ghetsimani și Vinderea Domnului, prăznuite în Joia Mare

Numărul lor real este însă mult mai mare. În orice caz, peste 70% din victimele identificate anul trecut au fost traficate şi exploatate în afara graniţelor ţării.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate