Sunt dispuși consilierii locali să acopere finanțarea nelegală de la FC Brașov?

Sunt dispuși consilierii locali să acopere finanțarea nelegală de la FC Brașov?

Ședința ordinară a Consiliului Local Brașov de miercuri are pe ordinea de zi două puncte interesante, în ceea ce privește dezastrul de la FC Brașov.

Trecem peste povestea primarială cu unificarea FC Brașov și SR Brașov, sau, mă rog, realizarea unei cooperative între echipa suporterilor și clona Corona – Scotch Club.

Problema este că, din infomrațiile newsbv.ro, și în acest an Curtea de Conturi a constatat faptul că finanțarea FC Brașov Scotch Club s-a realizat nelegal. În acest context, primarul exmatriculat și cu reclamații la ANI și DNA pentru incompatibilitate și modul cum și-a finanțat clublul în care era și primar și membru fondator ca persoană fizică, vrea să facă o inginerie financiară și să-i pună pe consilieri să aprobe finanțarea FC Brașov.

Alte articole:   Aurelian Pavelescu la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Dacă consilierii locali aprobă, sunt părtași nu doar la dezastrul FC Brașov, ci și la neregulile financiare constate de Curtea de Conturi. Pe de altă parte, procurorii anticorupție, oare nu sunt interesați că cineva virează bani publici la un club de sport care nu e de interes public (pentru că nu există o hotărâre de Guvern în acest sens)?

În altă ordine de idei, Coliban mai vrea bani publici și ca să fie apărat pentru prostiile pe care le-a făcut pentru finanțarea nelegală a clonei, în procesul pierdut în prima instanță, care acum se află pe masa magistraților Curții de Apel Brașov.

De ce trebuie angajați pe bani grei avocații de casă ai USR, dacă totul a fost legal, așa cum pretindea edilul când a început să irosească banii publici din ambiția de a avea echipa lui de fotbal? Acum nu mai avem încredere în Justiție? Nu mai e valabil sloganul Jos labele de pe Justiție?

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate