Şumudică de la FC Braşov: „Cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe“

Şumudică de la FC Braşov: „Cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe“

Marius Şumudică, tehnicianul formaţiei FC Braşov, a declarat că are mare încredere în potenţialul jucătorilor săi şi că echipa braşoveană se poate clasa în primele zece în acest sezon, potrivit site-ul oficial al clubului din Liga I.

„Trebuie să fim pregătiţi şi să câştigăm meciul cu Pandurii. Am mare încredere în această echipă şi cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe. Această echipă poate juca un fotbal de calitate, astfel că îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să umple tribunele la fiecare joc. Doar împreună putem reuşi, pentru că FC Braşov reprezintă acest oraş. Eu mă aşteptam la mai mult sprijin din partea tuturor, pentru că Braşovul este un oraş puternic, iar echipa poate avea un buget mai mare şi se poate bate la cupele europene în fiecare an“, a declarat Marius Şumudică.

Şumi a mai spus că nu se teme de nicio echipă şi că este mulţumit că au fost achitate restanţele financiare către jucători, pentru lunile noiembrie şi decembrie.

Alte articole:   Maria Grecea, la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

Pentru partida dintre FC Braşov şi Pandurii, din etapa a XIX-a a Ligii I, zăpada de pe gazonul stadionului Tineretului va fi îndepărtată de către deţinuţii de la Penitenciarul Codlea.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate