Studenții basarabeni și bucovineni din Brașov votează schimbarea din Republica Moldova

Studenții basarabeni și bucovineni din Brașov votează schimbarea din Republica Moldova

alegeri republica moldovaOrganizaţia Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni din Braşov susţine drumul Pro European al Republicii Moldova, pe 30 noiembrie, când se vor desfășura alegerile parlamentare peste Prut.

Într-un comunicat de presă remis redacției, Organizaţia Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni din Braşovface apel la comunitatea basarabeană din Braşov să participe la alegerile prezidenţiale din 30 noiembrie 2014. „Susţinerea drumului Pro European va contura imaginea Republicii Moldova pe harta Europei. Este ziua în care decidem soarta ţării pentru următorii patru ani iar comunitatea din diaspora este cea mai în măsură să aleagă calea cea mai bună pentru cei care au rămas acasă. Secţia de votare este localizată la Casa de Cultură a Studenţilor, strada Memorandumului, nr. 39. Vă aştepăm la vot, duminică, pentru a vota schimbarea!“, se arată în comunicatul citat.

Alte articole:   Târgul volant de producători, astăzi, în Piața Unirii

„Organizaţia Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni din Braşov invită comunitatea basarabeană din Braşov să participe la alegerile prezidenţiale din 30 noiembrie 2014. Susţinerea drumului Pro European va contura imaginea Republicii Moldova pe harta Europei. Este ziua în care decidem soarta ţării pentru următorii patru ani, iar comunitatea din diaspora este cea mai în măsură să aleagă calea cea mai bună pentru cei care au rămas acasă. Secţia de votare este localizată la Casa de Cultură a Studenţilor, strada Memorandumului, nr. 39.  Vă aştepăm la vot, duminică, pentru a vota schimbarea“ – Alina Panico, OSBB Brașov.

„Pe 30 Noiembrie 2014 ne alegem viitorul: fie vom fi o gubernie rusească, fie vom putea fi liberi într-o Europă unită, alături de România. Fie vom fi şantajaţi la orice pas cu sistarea gazului, închiderea piețelor de desfacere, deportare imigranţilor basarabeni, fie vom putea susținuți financiar şi logistic pentru dezvoltarea noilor pieţe. Fie ne va fi frică de o provocare militară, căci deja avem armata rusă în Transnistria, fie vom fi sub scutul NATO. Fraţilor, ieşiţi la vot, o prezenţă cât mai mare şi un vot proeuropean îi va trimite la urna istoriei pe toţi mancurţii care sunt împotriva viitorului european al Moldovei! Ieşiţi la vot, prezenţa face diferenţa!“ – Apostol Octavian, membru fondator al OSBB Brașov.

Alte articole:   Cinci puncte de prim-ajutor pe timp de caniculă, în Făgăraş

În Brașov va funcționa o secție de votare în complexul studențesc Memorandum.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate