Spitalul Municipal Săcele anunță un număr de telefon dedicat pentru specializarea Medicină Fizică și Reabilitare

Spitalul Municipal Săcele anunță un număr de telefon dedicat pentru specializarea Medicină Fizică și Reabilitare

Spitalul Municipal Săcele pune la dispoziţia pacienţilor un număr de telefon dedicat pentru specializarea Medicină Fizică și Reabilitare.

Datorită numărului mare de prezentări la ambulatoriul și în spitalizarea de zi la secţia de Medicină Fizică și Reabilitare, Spitalul Municipal a înfiinţat un număr de telefon dedicat acestei specialităţi medicale.

Spitalul Municipal Săcele are bucuria să vă anunțe că, datorită numărului mare de prezentări la ambulatoriul și în spitalizarea de zi Medicină Fizică și Reabilitare, am alocat un număr de telefon destinat DOAR acestei specialități medicale.

Începând de astăzi (n.r. miercuri, 1 noiembrie), pacienții se pot programa apelând numărul de telefon 0368.404.755, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-15.00. Serviciile medicale sunt oferite în Policlinica Săcele, aflată pe Strada Episcop Popeea Nr. 20.

Dr. Alexa Daniela este medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie, iar Dr. Fejer Luiza Beatrice este medic primar recuperare, medicină fizică și balneologie la Spitalul Municipal Săcele.

Atenţie: Prezentarea se face pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist„, au transmis reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!