Spitalul CFR Braşov ar putea primi bani din Fondul de rezervă al Guvernului pentru echipamente medicale

Spitalul CFR Braşov ar putea primi bani din Fondul de rezervă al Guvernului pentru echipamente medicale

Spitalul CFR Braşov ar putea primi peste  90.000 de lei din Fondul de rezervă al Guvernului pentru echipamente medicale.

Ministerul Transporturilor şi Infrastucturii propune suplimentarea bugetului cu 2,8 milioane lei din Fondul de rezervă al Guvernului cu scopul de a achiziționa de echipamente medicale.

Obiectivul primordial al acestei investiții îl constituie ocrotirea sănătății populației prin intermediul unui act medical sigur, steril realizat în cele mai bune condiții de calitate, cu aparatură medicală de ultimă generație, minim invazivă, respectiv reabilitarea sistemului de canalizare, sistemului de alimentare cu apă curentă, reabilitare centrală termică, sistem de climatizare, reabilitare acoperiș ambulatoriu.

Pacienții au dreptul la îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate, de care societatea dispune, în conformitate cu resursele umane, financiare și materiale, potrivit unui proiect de act normativ.

Alte articole:   S-au afișat rezultatele! Care ne sunt... competențele? 15 iulie, Ziua Mondială a Competențelor Tinerilor

Obiectivul specific al investiției îl constituie promovarea sănătății pacienților din cadru unităților sanitare din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii prin crearea unor structuri sanitare, integrate și performante care să asigure nevoile pacienților.

Astfel, Spitalul CFR Brașov ar urma să primescă 91 mii lei din Fondul de rezervă al Guvernului, pentru achiziționarea unui defibrilator bifazic, un EKG Wireless și un vaporizator Sevoflurane.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate