Sorin Susanu, fostul șef de la CRPC Brașov, a făcut plângere la Poliție după ce a fost amenințat și înjurat de patronul unui restaurant pe care l-a închis, la Galați

Sorin Susanu, fostul șef de la CRPC Brașov, a făcut plângere la Poliție după ce a fost amenințat și înjurat de patronul unui restaurant pe care l-a închis, la Galați

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați, Claudiu Sorin Susanu, a fost amenințat și agresat verbal în propriul birou. De patronul restaurantului pe care l-a controlat și pe care l-a închis temporar. Acesta a fost amendat și cu suma de 10.000 lei.

Cazul este anchetat de Poliție, după ce comisarii de la CRPC au depus plângere împotriva patronului agresor. Între timp, comisarul șef Sorin Susanu a fost mutat la Eforie Nord, printr-un ordin al șefului ANPC, Horia Georgescu. Cu care se află în conflict de mai multă vreme, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care acesta a ajuns la Galați în urmă cu două săptămâni.

Sorin Susanu a fost detașat de la Brașov, unde ar fi deranjat mai mulți afaceriști din zona cu controalele făcute și sancțiunile aplicate.

Din prima zi în care a ajuns la Galați, Sorin Susanu a controlat un restaurant din Galați, pe care l-a amendat și i-a închis bucătăria. A controlat și mai multe măcelării, carmangerii și pescării din Piața Centrală, unde a aplicat amenzi de zeci de mii de lei. De asemenea, a confiscat sute de kilograme de produse alimentare neconforme.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate