Sorin Cîmpeanu: Toate drepturile salariale ale angajaţilor din sistemul de educaţie au fost plătite

Sorin Cîmpeanu: Toate drepturile salariale ale angajaţilor din sistemul de educaţie au fost plătite

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni că au fost plătite toate drepturile salariale angajaţilor din sistemul de educaţie.   

Sorin Cîmpeanu, a spus că, în urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare, că au fost plătite toate salariile angajaţilor din sistemul de învăţământ, relatează Agerpres.

„În urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare judeţene, suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaţilor din sistemul de educaţie”, afirmă Cîmpeanu. 

Anterior, Sorin Cîmpeanu a anunţat, la Digi24, că în cinci judeţe nu s-au primit salariile la timp, în învăţământ, din cauza unei erori informatice de la Ministerul de Finanţe, care a afectat plata salariilor bugetarilor în mai multe judeţe.  

Alte articole:   DigCompRo: Sute de mii de români vor dobândi competențe digitale de bază

El a adăugat că Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate și a reiterat susţinerea pentru o „salarizare motivantă” şi pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. 

Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituţii care se află în structura altui minister şi reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calităţii şi echităţii„, a declarat ministrul Educaţiei. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate