Șoferul care a provocat accidentul rutier în care a murit o fată de 27 de ani era băut!

Șoferul care a provocat accidentul rutier în care a murit o fată de 27 de ani era băut!

Un accident de circulație a avut loc, în această seară, pe Șoseaua Cristianului. Potrivit agentului de poliție al IPJ Brașov, Nadia Olaru, este vorba despre o coliziune între trei autovehicule. Traficul este blocat pe sensul de mers Brașov – Cristian.

UPDATE „Un bărbat, în vârstă de 42 ani, din municipiul Brașov, care conducea un autoturism pe DN73, din direcția Cristian către Brașov, la km 126 + 38 m a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune oglindă în oglindă cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 ani, din municipiul București, apoi a lovit frontal un alt autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 31 ani, din municipiul București. În urma producerii accidentului au rezultat 8 victime, pentru una dintre acestea, o tânără, în vârstă de 27 ani din Brașov, fiind declarat decesul. Șase persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, pentru conducătorul auto, în vârstă de 42 ani, rezultatul a fost 0.38 mg/l. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Ştirea iniţială În urma impactului au rezultat 8 victime, pentru o fată de 27 de ani fiind declarat decesul de către echipajul medical sosit la fața locului. Au intervenit trei echipaje SMURD, o ambulanţă şi un echipaj pentru descarcerare. Patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat pentru unul dintre conducătorii auto rezultatul a fost 0.38 mg/l. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate