Smiley a rămas fără permis pentru 90 de zile pentru depăşirea vitezei

Smiley a rămas fără permis pentru 90 de zile pentru depăşirea vitezei

Smiley a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile. Soțul Ginei Pistol  a fost înregistrat de radar cu peste 50km/h faţă de limita legală, într-o localitate din Tulcea.

Smiley este pieton pentru trei luni. Pe numele lui real, Andrei Tiberiu Maria, a rămas fără carnetul de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost înregistrat de radar cu peste 50 de km la oră în plus față de maxima legală pe acel sector de drum.

Artistul a rămas fără permisul de conducere după ce a condus cu 104 km/h, într-o zonă cu limită la 50km/h, pe un drum judeţean din Tulcea.

Evenimentul a avut loc sâmbătă,  în jurul orei 12.30 în zona cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”, potrivit tulceanoastra.ro.

Alte articole:   Un poliţist din Botoșani s-a sinucis pe mormântul fiicei sale

Potrivit IPJ Tulcea, sâmbătă, 23 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au depistat, pe DJ 222, km 9+300, în zona de limitare a vitezei de 50 km/h, un bărbat care conducea un autovehicul cu 104 km/h.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere, suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, pentru 90 de zile și aplicată o amendă, în valoare de 1.305 lei.

Foto: arhiva/Digi24.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate