Singurul brașovean care nu s-a bucurat că Brașovul, inima României, prinde aripi…

Singurul brașovean care nu s-a bucurat că Brașovul, inima României, prinde aripi…

La evenimentul de deschidere a Aeroportului au fost peste 50.000 de brașoveni. Unele surse avansează cifre mult mai mari. Au fost toate televiziunile din România, a fost spectacol, a fost adrenalina, a fost bucurie.

Cine nu a fost la eveniment? Allen Coliban. La inaugurarea celui mai mare proiect de infrastructură din județul Brașov din ultimii 30 de ani. La inaugurarea celui mai modern Aeroport din România. La inaugurarea celui mai important pilon de dezvoltare locală. Cine a lipsit? Primarul Brașovului…

Primarul care își doreste ca orașul să fie votat în topul destinațiilor de city breaks, lipsește de la inaugurarea porții care aduce lumea mai aproape de Brașov.

Primarul care pe Facebook se laudă cu proiecte precum Generația Tech, precum Sala Polivalentă ăe care o face Guvernul, nu el. Primarul care beneficiază direct de conectivitate aeriană, nu a fost și nici nu intenționeză să vină la cursa oficială de pe 15 iunie. E plecat din țară. Pentru că, oricând, o deplasare minoră e mai „importantă” decât cel mai mare proiect al județului din ultimii 30 de ani.

Alte articole:   150 kg de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni

Cum ar trebui să creadă brașovenii că primarul va pune umărul la strategia de dezvoltare, dacă el nici măcar participă la un eveniment de o asemenea anvergură? Cum am putea crede că ar putea să facă echipă cu Consiliul Județean, dacă el nu poate să vină la un eveniment de importanță crucială?
În ce fel face el administrația în echipă? Ne convingem, astfel, cât de mult contează, de fapt, pentru Coliban, interesul brașovenilor…

El, primarul Facebook, cel care ar putea inventaria în social media fiecare panseluță plantată, nici aici nu a fost activ să recunoască meritele acestui instrument de dezvoltare regională. Pare singurul brașovean care nu s-a bucurat că Brașovul, inima României, prinde aripi.

Alte articole:   Programul Camerei de Gardă de la Spitalul Municipal Săcele se reduce temporar

Ar fi putut măcar să vină ca spectator, să asculte brașovenii, să ia pulsul mulțimii și să vadă că toți acești 50.000 de oameni vor să se bucure de toate oportunitățile pe care un Aeroport regional le va aduce. Dar domnul Coliban e ca un copilaș răzgâiat, care nu știe să lucreze în echipă, dar se uită la proiecte ca la niște jucărioare frumoase, iar acum i se pare că cineva i-a eclipsat colecția sa.

Maturitatea politică înseamnă să știi ce nevoi au oamenii care te-au ales. Iar cei care te-au ales nu au nici timp și nici nicio vină că orgoliile rănite stau în calea viitorului. Oare câte oportunități vor mai rata brașovenii din cauza primarului care, atunci când nu ajunge la struguri, zice din străinătate că sunt acri?

Alte articole:   51 de absolvenți ai școlilor de Agenți de Poliție încadraţi la IPJ Braşov

El, cel care nu ar rata nicio baie de mulțime, tocmai acum, la cel mai mare eveniment din ultimii ani, absentează nemotivat. De ce? I-a fost frică să nu fie pus într-o lumină proastă? Se temea că proiecțelele lui ar fi fost hilare în comparație cu proiectul crucial pentru dezvoltarea noastră ca regiune?

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate