Serenity Resort a fost clasificat oficial cu 4 stele

Serenity Resort a fost clasificat oficial cu 4 stele

Designul unic al Vilelor, aflate pe marginea lacului, cu terasă și ponton, dotările de ultimă genrație și serviciile de cea mai înaltă calitate au fost recunoscute și, astfel, se reflectă calitatea și implicarea prin care echipa Serenity Resort oferă ospitalitate la cel mai înalt nivel, dorind permanent să fie mai buni, iar toți oaspeții ce le pășesc pragul să plece relaxați și încărcați de energie pozitivă.

Cele 13 vile de cazare cu vedere către lac și grădină sau către lac și munți, în funcție de felul dorit, oferă relaxarea în cele mai pure forme, fiind dotate cu aer condiționat, HD TV, mini bar, espresso & tea machine, dar și spațiu de servit masa pe terasă, serviciul de roomservice fiind disponibil.

Alte articole:   Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Trei zile de activităţi captivante

Apartamentul oferă confortul suprem în cadrul Resortului, punând la dispoziție două dormitoare cu jacuzzi și un living cu terasă generoasă și priveliște impresionantă către lac și munți.

Prin sistemul integrat în fiecare Vilă, legătura cu recepția se face la un buton distanță, fără a fi nevoie nici măcar de un telefon pentru a solicita servicii de curățenie sau pentru a nu fi deranjat (DND).

Desprinderea de cotidian se poate împlini prin pescuitul sportiv, lacul fiind populat cu peste 6 specii de pește. Micul dejun este servit în regim a la carte și cuprinde o varietate de produse homemade, produse locale sau din producție proprie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Salariul minim va crește la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate