Separatoare de sens pe 3,2 kilometri între Braşov şi Hărman

Separatoare de sens pe 3,2 kilometri între Braşov şi Hărman

Compania Naţională de Drumuri a instalat, până astăzi, 3,2 kilometri de separatoare de sens, din beton, pe DN11, între Braşov şi Hărman.

Prefectul Marian Rasaliu a a anuntat in urma cu cateva zile că va face demersurile necesare în acest sens, pentru a evita consecințele grave ale accidentelor produse în urma ciocnirii mașinilor care dircula în sensuri opuse.

„M-am tinut de promisiunea facuta brasovenilor si, la iesirea din Brasov spre Harman, pe DN11, s-au montat separatoare de sens pe o lungime de 3,5 kilometri. Aceste separatoare de sens pot salva vieti si pot fi evitate accidentele grave. Nimic nu este mai important decat viata unui om. Ma bucur ca impreuna cu reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean, care au solicitat de mai multe ori montarea acestor separatoare de sens, am reusit sa rezolvam o problema foarte importanta pentru comunitatea din Brasov, dar nu numai. Vrem ca pe drumurile din judet sa se circule in siguranta. In acest sens, vor fi identificate si alte zone periculoase cu risc crescut de producere de accidente. Vor fi analizate si se vor lua masurile care se impun pentru protejarea participantilor la trafic”, ne-a declarat prefectul Marian Rasaliu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Accident spectaculos pe DN 6, în Dolj: Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit două mașini

Anunţuri mică publicitate