Şefa Poliţiei Locale din Codlea, nevasta secretarului din Ghimbav

Şefa Poliţiei Locale din Codlea, nevasta secretarului din Ghimbav

Foto: blogul lui Erwin Albu

„După ce în urmă cu două luni, Consiliul Local Codlea a desfiinţat serviciul juridic al primăriei, în urma numeroaselor semnale de alarmă ridicate cu privire la felul în care se tratează reprezentarea intereselor codlenilor de către acest serviciu, culminând cu jenanta prestaţie din procesul intentat Ministerului Sănătăţii pentru redeschiderea spitalului (Şi procesul al doilea din 15 iunie pentru spital a fost amânat pentru 29 iunie… Juriştii Primăriei Codlea fac acţiunile anapoda şi perdante.), iată că se poate observa de ce s-a întâmplat acea mişcare: Pentru a o investi şefă la Poliţia Locală Codlea (fostă Comunitară) pe doamna Elena Szinatovici, tocmai fosta şefa a serviciului juridic desfiinţat“ notează Erwin Albu pe blogul său.

Alte articole:   ANM - Temperaturi peste cele specifice, în ultima săptămână a anului

Şefă peste un buget de 12 miliade de lei vechi

Poliţia Locală Codlea are un buget anual de 12 miliarde în anul 2011. Cam cât jumătate din necesarul bugetului Spitalului Codlea, spune Erwin: „În repetate rânduri am arătat cât de jenant este inclusiv acest serviciu poliţienesc, în special datorită şefimii. Autorităţile locale ţin însă să demonstreze, în continuare, că oraşul- municipiu Codlea se află într-o derivă totală“.

Elena Szinatovici, a cărei avere o puteţi găsi AICI, a fost răsplătită de primarul din Codlea, după ce a avut un „meci“ cu el în 2009, şi este norocoasa consoartă a secretarului oraşului Ghimbav. Dan Sziantovici a fost implicat într-un scandal monstru cu primarul TOma Dorel, scandal despre care puteţi citi AICI şi AICI.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate