Ședință ANPC la ceas de seară, asistată de băiatul lui Adrian Năstase FOTO

Întâlnire mai mult sau mai puțin formală la AFI Brașov, unde sunt prezenți șeful ANPC, Horia Constantinescu, Maria Obreja (inspector OPC, cea care coordonează controalele la Brașov și stabilește ce unități sunt controlate).

Maria Obreja este de la Constanța și a figura pe lista de consilieri a lui Constantinescu, care visa la Primărie. Amănunte AICI.

Mai mult, ea a fost găsită de ANI și cu probleme de compatibilitate. Amănunte AICI. Primul termen la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul de incompatibilitate, unde Obreja a pierdut la Curtea de Apel Constanța, este 16.02.2023.

Dar, ce mai contează problemele cu ANI dacă ești apropiată de familia șefului de la ANPC, politic și familial. Iată o poză cu Maria, Horia și soția, la o petrecere în clubul Loft din Mamaia.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Revenind la Andrei Năstase, probabil or fi punând la punct ce locații trebuie controlate sau se face un schimb de „experiență” pe marginea construirii „blocului” pe care familia Năstase îl ridică în Poiana Brașov, în față la Coliba Haiducilor.

În rest, viața comisarilor OPC aduși la munte de Constantinescu e faină. Oamenii nu se încurcă în amănunte când e vorba de luxul personal pe bani publici. Nu se puteau caza la o pensiune sau un hotel de 3/4 stele, Doar la Aro le priește…

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate