Secția de Pompieri Predeal, modernizată cu fonduri din PNRR

Secția de Pompieri Predeal, modernizată cu fonduri din PNRR

 Sediul Secției de Pompieri din Predeal va fi modernizat şi eficinetizat termic cu fonduri din PNRR.

Ministerul Afacerilor Interne în calitate de Lider de parteneriat și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al  judeţului Braşov în calitate de membru în cadrul parteneriatului beneficiază de fonduri europene pentru modernizarea și creșterea eficienței energetice a Sediului Secției de Pompieri Predeal din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Țara Bârsei Brașov.

Apelul de proiecte este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României și din fonduri naționale.

Contractul Reabilitare termică, energetică și modernizare a sediului Secției de Pompieri Predeal a fost semnat joi, la sediul ISU din Braşov.

„În data de 14.09.2023, la sediul Inspectoratului din str. Mihai Viteazul nr.11, a avut loc semnarea contractului nr. 916451/14.09.2023 pentru achiziționarea serviciului de elaborare a proiectului tehnic și execuție de lucrări, necesare realizării obiectivului de investitii Reabilitare termică, energetică și modernizare a sediului Secției de Pompieri Predeal în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență Ţara Bârsei Braşov”, cu operatorul economic ENERGO CCI SRL”, potrivit ISU Braşov.

Operatorul economic a fost declarat câștigător în urma derulării procedurii simplificate nr. SCN 1126723 publicată în SEAP în data de 20.06.2023.

Ne dorim ca parteneriatul incheiat între ISU și operatorul economic să se desfasoare cu succes si sa atingem indicatorii prevăzuți in Ghidul aferent Planului National de Redresare si Reziliență (PNRR)- Componenta 5 – Valul Renovării„, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

pentru care sunt alocate fondurile.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate