Se mărește capacitatea Penitenciarului Codlea

Se mărește capacitatea Penitenciarului Codlea

Mai multe locuri pentru deținuții de la Penitenciarul Codlea. 55 de zone noi de cazare vor fi disponibile în perioada următoare aici. Altele vor fi modernizate în totalitate.

Astfel, la nivelul Penitenciarului Codlea se realizează mai multe investiții de infrastructură în această perioadă. Aceste lucrări vizează amenajarea a 55 de locuri noi de deținere și dotare a camerelor destinate cazării persoanelor private de libertate. Obiectivul de investiții face parte din planul de acțiune pentru perioada 2020 – 2025. Va contribui la reducerea indicelui de supraaglomerare în rândul persoanelor custodiate și la darea în folosință a noi locuri de cazare. Lucrările sunt în plină desfășurare în acest moment, iar termenul de finalizare este 28 februarie 2023. Penitenciarul Codlea face parte din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională ale statului. În acest moment, aici se află 517 persoane private de libertate.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate