Se închid pârtiile din zona inferioară a masivului Postăvarul

Se închid pârtiile din zona inferioară a masivului Postăvarul

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, începând de astăzi se mai schiază doar pe pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul și pe cele pentru începători.
Toate pârtiile din partea inferioară a masivului, inclusiv cele care fac legătura dintre partea superioară și Poiana Brașov, nu mai prezintă condiții optime pentru schiori și snowboarderi, astfel că de astăzi sunt închise.
Le recomandăm celor care schiază în partea superioară să utilizeze telegondola la coborârea în Poiana Brașov, deoarece stratul de zăpadă s-a subțiat, iar pe anumite zone s-a topit integral.
Se schiază pe pârtiile Drumul Roșu, până la telescaunul Ruia; Lupului (partea superioară), Ruia, Kanzel și Doamnei. Rămân deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.
Starea pârtiilor este acceptabilă în primele ore ale zilei, apoi stratul de zăpadă se înmoaie foarte tare.
Stratul de zăpadă are în jur de 25 de cm în partea superioară și ajunge la 15 cm în zona telescaunului Ruia.
Astăzi vor funcționat telegondola și telescaunul Ruia,, teleschiurile Bradul și Stadion (telecabina Capra Neagră este în revizie pentru câteva zile). Ultima urcare este la ora 16.00.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate