Scandal pentru locurile de parcare la un supermarket din Bucureşti. 12 persoane s-au bătut, iar trei dintre ele au ajuns la spital

Scandal pentru locurile de parcare la un supermarket din Bucureşti. 12 persoane s-au bătut, iar trei dintre ele au ajuns la spital

Scandal în parcarea unui supermarket din Bucureşti unde 12 persoane s-au bătut, şapte fiind rănite, iar trei a fost nevoie de fie transportate la spital. Conflictul ar fi pornit de la locurile de parcare. 

12 persoane s-au luat la bătaie, duminică, în parcarea unui supermarket din Bucureşti. Şapte persoane au fost rănite, iar trei dintre ele au avut nevoie de îngijiri medicale fiind transportate la spital. Poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în parcarea unui supermarket din Sectorul 1. 12 persoane s-au bătut, şapte persoane fiind rănite, iar trei au fost transportate la spital.  Scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare.

Alte articole:   Comisia Europeană cere României să suspende autorizația a peste 45 de medicamente. Lista completă

La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16:35, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui complex, din Sectorul 1, pe fondul unor neînţelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict, între mai multe persoane. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că starea conflictuală a fost aplanată, fără ca persoanele implicate să se agreseze”, a transmis, duminică seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, în jurul orei 17.20, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeaşi parcare, are loc un nou conflict, la faţa locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc.

”În urma intervenţiei poliţiştilor, conflictul a fost aplanat. În urma evenimentului, 7 persoane ar fi suferit leziuni, 3 dintre acestea fiind transportate la spital, conştiente”, a mai transmis sursa citată.

La sediul Poliţiei au fost duse toate persoanele implicate, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Alte articole:   Cum analizează pariorii profesioniști meciurile de fotbal în 2024?

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate