Scandal între clanurile de interlopi din Feldioara și Sânpetru

Scandal între clanurile de interlopi din Feldioara și Sânpetru

mascati noaptea

23.04.2014 „Nu sunt interlopi și nu a fost pe fondul consumului de alcool si nici nu s-a tras cu arma… Cei din Sânpetru au  venit cu trei mașini în Feldioara la un bar și, până să intre înăuntru, au intrat în conflict spontan cu localnici aflați pe terasa barului, care beau suc. S-au îmbrâncit între ei, s-a aruncat cu pietre, spărgându-se geamuri de la două din cele trei mașini. Patrula noastră aflată în zonă a intervenit imediat, sprijinită apoi și de colegi de la intervenție rapidă și a aplanat conflictul. O singură victimă a ajuns la spital, de unde a plecat la câteva ore de la internare, iar protagoniștii scandalului sunt cercetați în libertate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, cms. șef Liviu Naghi.

Alte articole:   Ateliere de vacanță la Reduta: Fire, Ițe și Tradiții

22.04.2014 Un cititor ne-a sesizat că luni seară a fost scandal mare în centrul comunei Feldioara. „Am trecut prin Feldioara, mascati, multe mașini de poliție, mașini sparte. Mie mi s-a părut ca luneta uneia avea urme de par sau glont de vânătoare. In plin centru…“, ne-a scris cititorul.

Surse din rândul autorităților ne-au confirmat faptul că a existat un incident, din fericire fără urmări grave. Interlopii din clanurile din Feldioara și Sânpetru s-au intalnit ca să sărbătorească Pastele, iar dup ce au baut bine… pana la scandal și bataie nu a fost decât un pas.

Din fericire, venirea trupelor de interventie rapidă a calmat totul și nu a fost rănit nimeni, existând doar pagube materiale.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate