Scandal în două familii din Brașov

Scandal în două familii din Brașov

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Polițe efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 20.49, polițiștii brașoveni au fost sesizați, în urma primirii unui apel telefonic, depre faptul că un bărbat îi adresează amenințări soției, aceștia aflându-se în imobilul în care domiciliază, din municipiul Brașov.   

Având în vedere sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat faptul că femeia ar fi fost amenințată de către soț, pe fondul unui scandal spontan, dar și a consumului de alcool, ceea ce i-ar fi creat persoanei o stare de temere.

Alte articole:   Târg volant, astăzi, în Piaţa Unirii

Pentru că elementele identificate conturau săvârșirea infracțiunii de violență în familie, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit că există pericol iminent de violență, astfel că, în baza celor constatate, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv, în urma căruia acesta a fost evacuat din locuință.

Tot pentru cele constatate a fost întocmit și un dosar de cercetare penală, în care cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, iar la finalizarea acestora va fi propusă soluția legală.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilot de “amenințare și distrugere”.

Alte articole:   Noaptea Muzeelor 2024. Lista completă a obiectivelor care pot fi vizitate în judeţul Braşov

La data de 30.08.2023, la ora 12.20, poliţiştii făgărășeni au fost sesizați de către o femeie care le semnala faptul că fostul concubin îi aduce diverse amenințări cu acte de violență.

Față de sesizarea primită, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, unde a identificat-o pe femeia care a solicitat sprijin, dar și pe cel față de care a fost făcută sesizarea.

Din verificările efectuate s-a stabilit că între cei doi concubini a existat un conflict, în timpul căruia bărbatul i-ar fi adus mai mute amenințări femeii și i-ar fi lovit ușa de acces în imobil.   

Pentru că datele identificate la locul sesizării, precum și formular de risc întocmit, indicau un risc iminent de violență, polițiștii au emis un ordin de protecție și au dispus mai multe măsuri de restricție față de persoana agresivă, între care interdicția de a se apropia de persoana vătămată.

Alte articole:   O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

În cauză, polițiștii efectuează la acest moment acte de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor constate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate