Sărbătoarea renașterii naturii, la Castelul Bran

Sărbătoarea renașterii naturii, la Castelul Bran

La Castelul Bran s-au anunțat vestitorii primăverii: Valentine’s Day, Dragobetele, Mărțișorul, Ziua Femeii, Sărbătoarea Paștelui. Iar muzicienii formației ”Duo Khitarsis” și veselul Păcală abia așteaptă să vă prindă în povestea lor, la Castelul Bran.

Începând cu 14 februarie, când îndrăgostiții își vor putea declara sentimentele în cel mai romantic loc de la munte, și până la sfârșitul lunii mai, vizitatorii Castelului Bran vor găsi aici un tărâm în care pot petrece, din plin, o întreagă zi.

Vizita prin Castel va începe cu ciocolată caldă și căpșune, va continua cu turtă dulce, va oferi un mărțișor cu drag și o lalea albă plină de gingășie, va poposi pentru o lecție de încondeiat ouă, îl va scoate în cale pe Iepuraș, se va distra cu Păcală, va vibra în acordurile de chitară și se va încheia, firesc, zi de zi, la Restaurantul Casa de ceai, din Parcul Regal.

Alte articole:   AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

Acolo unde mirodeniile, aromele, căldura soarelui și verdele crud al ierbii se împletesc pentru a desena ore tihnite de primăvară. Meniul special, dar și decorurile în ton cu reînvierea naturii îi vor face în ciudă Babei Dochia care, sperăm, își va lepăda cu repeziciune cojoacele peste dealuri și munți.

La Restaurantul Casa de ceai, sunteți invitați la o experiență Gourmet Tea Love, compusă din scones cu cremă de smântână cu dulceață sau gem, pate de ficat cu stafide aurii, unt de trufă, cremă de brânză cu mentă și castraveți, o selecție de prăjituri de casă transilvănene și, desigur, un ceai marca Twinings, la alegere. De neratat, exact ca o cerere în căsătorie!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate