Şapte ore de audieri în Dosarul crimei din Noua. Teodorescu şi Preşmereanu, aduşi în faţa instanţei

Şapte ore de audieri în Dosarul crimei din Noua. Teodorescu şi Preşmereanu, aduşi în faţa instanţei
Victor Teodorescu

Avocatul Victor Teodorescu. Foto: Adevarul

Avocatul Victor Teodorescu şi Erwin Preşemeranu, asasinul plătit de acesta să îi omoare soţia, au fost aduşi, luni, la Curtea de Apel Braşov, unde au asistat timp de şapte ore la audierile a cinci martori în dosarul în care avocatul braşovean este judecat pentru instigare la omor.

Printre martorii citaţi s-au numărat vânzătoarea de la chioşcul aflat în apropierea locuinţei familiei Teodorescu, cea care a auzit ţipetele Violetei Teodorescu, precum şi patronul magazinului, care a sunat la 112 şi a chemat Poliţia. De asemenea, a mai fost chemat în faţa judecătorilor şi şoferul care a condus maşina cu care omul de afaceri din Piatra Neamţ Dragoş Mândru s-a deplasat la întâlnirea cu avocatul Teodorescu care i-a propus să-i ucidă soţia.

Alte articole:   Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO)

Audierile de martori au început în jurul orei 11.00, însă la doar o jumătate de oră, instanţa a amânat şedinţa cu o jumătate de oră. După pauză, timp în care Teodorescu şi Preşemereanu au fost scoşi din sală şi duşi într-o altă încăpere, au fost reluate audierile, care au durat până în jurul orei 18.00.

CITEŞTE ŞI

Avocata lui Preşmereanu, Silvia Pârşan a declarat, pentru Mediafax, că, în general, martorii şi- au păstrat declaraţiile iniţiale date în faţa poliţiştilor şi procurorilor, dar au existat şi mici „neînţelegeri”, adică declaraţii care nu s-au potrivit, aşa cum a fost cazul declaraţiilor şoferului care l-a dus pe Mândru la întâlnirea cu avocatul Teodorescu şi ale translatoarei care lucra împreună cu Teodorescu. Astfel, declaraţiile celor doi nu se potriveau în ceea ce priveşte locul de întâlnire între cei doi.

Alte articole:   Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO)

Mai mult, se pare că Mândru i-ar fi mărturisit şoferului său despre propunerea „dubioasă” pe care i-ar fi făcut-o avocatul Teodorescu, aceea de a-i „rezolva soţia”, potrivit avocatei Pârşan. Aceasta a mai declarat că unul dintre martori, Eugen Grumaz, fost partener de afaceri al avocatului, a făcut „declaraţii SF”

„Acesta a avut declaraţii spectaculoase, de-a dreptul SF. Din declaraţia lui nu se ştie cine e autorul crimei şi zice că, de fapt, ar fi şi un alt autor…”, a spus avocata. La următorul termen în acest proces, care a fost stabilit pentru data de 28 noiembrie, vor fi audiaţi încă cinci martori, printre care contabila lui Victor Teodorescu şi diverse persoane cu care acesta avea afaceri.

Alte articole:   Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO)

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate