De sâmbătă brașovenii sunt așteptați în Bike park-ul din Postăvarul. Cât costă cartelele bike pass

De sâmbătă brașovenii sunt așteptați în Bike park-ul din Postăvarul. Cât costă cartelele bike pass

Primăria Brașov continuă să investească și să dezvolte noi facilități de petrecere a timpului liber pentru a transforma Poiana Brașov în stațiunea celor 4 anotimpuri. Dacă în perioada de iarnă, domeniul schiabil din Poiană oferă cele mai atractive pârtii, pentru celelalte anotimpuri am pregătit unul dintre cele mai mari și complexe bike-park-uri din țară.

Și pentru că vrem să le oferim bikerilor nu doar o experiență deosebită pe aceste trasee, ci și un transport facil, după ce, într-o primă etapă, am asigurat transportul bicicletelor cu remorcile atașate la autobuzele care asigură legătura dintre Brașov și Poiană, de mâine completăm această facilitate cu pornirea telescaunului Ruia și lansarea noilor bike-pass-uri care le oferă practicanților de mountain-bike facilități pe transportul pe cablu spre partea superioară a masivului.

Alte articole:   Se deschide ștrandul din Sfântu Gheorghe

Noile bike-pass-uri începând cu data de 8 iunie sunt valabile până în luna noiembrie. Cartelele: Bike pass 1 zi, Bike pass 4 ore, Bike pass de la ora 12.00, Bike pass de la ora 14.00 sunt valabile doar în ziua achiziției.

 

TIP CARTELĂ ADULŢI COPII 6 – 12   ANI
TELECABINE
Bike pass 1 urcare 45 LEI 35 LEI
ABONAMENTE
Bike pass de la ora 1200 140 LEI 100 LEI
Bike pass de la ora 1200 „miercurea brașovenilor” 70 LEI 50 LEI
Bike pass de la ora 1400 100 LEI 80 LEI
Bike pass de la ora 1400 „miercurea brașovenilor” 50 LEI 40 LEI
Bike pass 4 ore (din momentul activării) 140 LEI 100 LEI
Bike pass 4 ore (din momentul activării) „miercurea brașovenilor” 70 LEI 50 LEI
Bike pass 1 zi 160 LEI 110 LEI
Bike pass 1 zi „miercurea brașovenilor” 80 LEI 55 LEI
Bike pass 10 zile (neconsecutive) 1.200 LEI 800 LEI
GARANȚIE CARTELĂ 20 LEI 20 LEI
Alte articole:   Studiu ING Bank România: Cum își urmăresc cheltuielile românii care își țin banii împreună cu familia sau cu partenerul de viață

 

În acest moment sun deschise următoarele trasee de MTB-downhill:

  • NH DH și Monkey business (punct de plecare puțin mai sus de telegondolă, poarta din partea dreptă la intrare în pădure) – trasee cu dificultate ridicată folosite pentru competiții naționale și internaționale;
  • Red line (punct de plecare capăt telegondolă, poarta de lângă pârtia Lupul) – traseu cu dificultate medie;
  • Forest Flow – Killy’s Back Yard – Ranger Danger – Techno Belly / „Blue Line” (punct de plecare capăt telegondolă și acces intermediar, din Drumul Roșu, puțin mai jos de Cabana Postăvaru) –  trasee pentru nivel mediu / începători;
  • Westreme – (punct de plecare capăt telegondolă, pe dreapta, chiar înainte de pădure) – traseu cu dificultate mare;
  • Respawn și Stinger (punct de plecare comun cu Redline, capăt telegondolă, poartă lângă pârtia Lupul, traseul se bifurcă după primul viraj din Redline) – trasee cu dificultate medie.
Alte articole:   Cât costă un weekend la mare de Rusalii?

În perioada imediat următoare va fi recepționat încă un traseu de dificultate medie (segmente: Bill Hilly, CL over, Deaktator, Manland).

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate