Săcele: 8 blocuri din cartierele Electroprecizia și Ștefan cel Mare, renovate energetic 

Săcele: 8 blocuri din cartierele Electroprecizia și Ștefan cel Mare, renovate energetic 

Opt blocuri din Săcele urmează să beneficieze de renovare energetică. Clădirile vor fi reabilitate din punct de vedere termic. 

Cele 8 blocuri din Săcele, din cartierele Electroprecizia și Ștefan cel Mare, vor fi reabilitate energetic cu bani din PNRR, anunță Primăria municipiului.   

Primăria Săcele a început demersurile necesare în vederea accesării fondurilor pentru proiectele ce vizează reabilitarea energetică a clădirilor rezidențiale și a clădirilor publice. 

Proiectul prevede realizarea lucrărilor de renovare energetică a 8 blocuri din cartierele Electroprecizia și Ștefan cel Mare. 

Valoarea totală a proiectului este de aproape 19 milioane de lei. 

“Prin programul PNRR administrația săceleană a depus o cerere de finanțare pentru renovarea energetică a clădirilor, pe Componenta 5 – Valul Renovării.  

Cererea de finanțare a fost depusă pentru renovarea energetică a unui număr de 8 blocuri din cartierele Electroprecizia și Ștefan cel Mare și este în valoare de 18.995.724,60 lei fără TVA”, transmite Primăria Săcele. 

În luna mai Primăria Municipiului Săcele a depus o altă cerere de finanțare pentru renovarea energetică a unui număr de 5 blocuri din cartierul Electroprecizia.  Valoarea totală este de 13.101.382,5 lei.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

De asemenea, o altă cerere a fost depusă pentru reabilitarea și modernizarea clădirii Bibliotecii Municipale “Victor Tudoran”. Valoare totală a a cesteia este de 2.510.577 lei. 

Proiectul facilitează finanțarea pentru renovarea energetică a clădirilor rezidențiale și a clădirilor publice, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), program de finanțare.

https://newsbv.ro/2022/05/24/virgil-popa-5-blocuri-din-cartierul-electroprecizia-si-biblioteca-municipala-vor-fi-reabilitate-energetic/

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate