S-a răsturnat pe DN1, fără permis, cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare

S-a răsturnat pe DN1, fără permis, cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare

 

Poliţiştii făgărăşeni au fost sesizaţi sâmbătă nopate că, pe DN 1, la iesirea din Mândra inspre Şercaia, se afla un autoturism rasturnat in afara partii carosabile. La fata locului, echipajul rutier a avut surpriza să nu găsească pe nimeni, autovehiculul fiind descuiat, cu cheile in contact.

 

In urma cercetărilor şi verificarea numarului de inmatriculare montat pe autoturism s-a constatat ca acesta figureaza ca activ, dar este atribuit unui alt autoturism. Mai mult, maşina răstunrată nu avea elemente de identificare a seriei de sasiu.

 

„In urma cercetarilor efectuate, a fost identificat conducatorul auto, in persoana lui C. Ciprian, domiciliat in com. Vistea, jud. Brasov, care nu poseda permis de conducere de nici o categorie, autoturismul condus de acesta nu este inscris in circulatie, iar placuta aplicata pe auto este falsa, numarul fiind atribuit unui alt autoturism. Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, avand numar fals de inmatriculare si fara a poseda permis de conducere“, au precizat poliţiştii.

Alte articole:   În cadrul Zilelor Cristianului va avea loc întâlnirea anuală „Neustadt in Europa”


Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate