S-a aflat cine sunt bătăușii de la Costinești – Agresorii de pe plajă sunt din Brașov și au la activ condamnări grele

S-a aflat cine sunt bătăușii de la Costinești – Agresorii de pe plajă sunt din Brașov și au la activ condamnări grele

Ies la iveală detalii halucinante despre agresorii care s-au luat la bătaie cu jandarmii, pe plaja, in Costinesti. Doi dintre cei patru turiști reținuți de oamenii legii sunt cunoscuți ca infractori periculoși, atât în țară, cât și în străinătate și au la activ mai multe condamnări. Jandarmul care a încercat să se apere de ei și le-a ținut piept este un fost luptător din trupele de elită franceze. 

Doi dintre cei patru agresori reținuți după ce s-au încăierat cu jandarmii pe plaja din Costinești au făcut spectacol și la ieșirea de la Poliție. Indivizii sunt din Brașov și sunt cunoscuți de polițiști drept persoane violente, care au condamnări atât în țară, cât și în străinătate.

Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri și alte violențe, și Raul Nicușor Grigoraș, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru distrugere de case și transport ilegal de arme și explozivi.

Cei patru scandalagii reținuți au fost însă eliberați sub control judiciar. Însă nici bine nu au ieșit pe poartă arestului și au început din nou să amenințe jurnaliștii care îi filmau și făceau gesturi obscene.

Jandarmul care i-a pus la punct pe cei patru bătăuși din Costinești a luptat în Legiunea Străină timp de zece ani, potrivit surselor din Jandarmerie. Acesta este din Costinești și în trecut a fost rugbist.

Mai multe mesaje de susținere pentru acesta au curs pe rețelele de socializare.
„Mă gândesc la familia lui Ionuț, jandarmul cu J mare, care va sta în stres până se va închide dosarul. Suntem mulți, foarte mulți alături de voi. Este mare nevoie de un erou printre noi. Când prindem unul îl susținem până la capăt. Este unul dintre mesajele postate de susținători.”

Scandalul a început pe plajă după ce agresorii au luat la bătaie doi tineri de 19 și 23 de ani. Aceștia au sunat la 112 să ceară ajutor iar la momentul sosirii forțelor de ordine spiritele s-au încins și bărbații au sărit să se bată și cu jandarmii. 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate