“Romania Rocks 2021”. Cristi Minculescu, Adrian Despot și Călin Goia, la Brașov

“Romania Rocks 2021”. Cristi Minculescu, Adrian Despot și Călin Goia, la Brașov

Brașovul va găzdui evenimentul Romanian Rocks 2021, o impresionantă desfășurare de artiști care alcătuiesc CEA MAI MARE TRUPĂ MUZICALĂ ROMÂNESCĂ din istorie.

Evenimentul se va desfășura joi, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor.

“Romania Rocks 2021” va prezenta în premieră la Brașov o nouă producție spectaculoasă în care Orchestra Filarmonicii de Stat Brașov sub bagheta dirijorului Remus Grama va re-interpreta deodată și împreună într-un mod impresionant alte 25 din cele mai cunoscute piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi, piese care au impactat și impresionat generații întregi.

Vor fi din nou invitați valoroși care vor cânta alături de această super-orchestră, artiști din 4 generații care au adus aceste piese în conștiința publică: Cristi Minculescu (Iris), Calin Goia (Voltaj), Flavius Buzila (Hara), Adrian Despot (Vita de Vie), Roxen și EMAA.

Prezentatorul evenimentului este George Zafiu (Europa Fm).

În cadrul evenimentului se vor prezenta doua momente speciale dedicate dirijorului Răzvan Metea și liderului formației Cargo, Adrian Barar, plecați dintre noi la începutul anului, în urma infectării cu Covid-19.

Unică în România, ideea de bază a proiectului este categoric aceea de “ÎMPREUNĂ”, o colaborare inovativă și spectaculoasă a generațiilor de muzicieni români care încurajează creația artistică românească de valoare.

Intrarea este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate