România lucrului bine făcut: de la Iohannis la sasul Macedonschi

România lucrului bine făcut: de la Iohannis la sasul Macedonschi

Cristian Macedonschi s-a remarcat prin două lucruri: că este fan Iohannis, lucru pe care nu pregetă să îl fluture peste tot pe unde merge şi cu un oktoberfest cu bere scumpă.

Ar fi putut să se mai remarce şi cu activitatea de la Agenţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT). Însă doar gargara de la conferințele de presă, plimbările pe la diverse târguri cu rezultate îndoielnice și tocatul banului public primit de la Consiliul Județean nu rezolvă problemele.

De altfel, într-un târziu, s-au prins și reprezentanții administrației publice județene că e ceva putred în curtea săsească și decât să vadă cum stau lucrurile la beciul domnesc, au zis că un audit economic mai lămurește lucrurile. Audit despre care am scris AICI, și care confirmă problemele agenției prezidate de „Mace”, așa cum îi place să fie alintat.

Cu toate că presa a scris despre ce se întâmplă la APDT, „omul lui Iohannis” Mace nu a catadicsit să facă nimic pentru a repara din stricăciunile făcute. Un exemplu este centrul de informare turistică de la intrarea în Brașov dinspre București, de la Dârste. Un coteț la preț de vilă, unde firma cu numele Consiliului Județean (foto dreapta) abia mai este lizibilă.

În schimb, un întreprinzător mai practic decât sasul Mace care s-a anunțat primar al Brașovului în atmosfera bahică din ultima zi a oktoberfest-ului, și-a zis că, dacă tot zace nefolosită clădirea de atâta amar de vreme, măcar să-și facă el reclama la DN1. Încă o mostră din „România lucrului bine făcut”…

Distribuie dacă îți place!