Mii de români cumpără în fiecare zi produse din China

Mii de români cumpără în fiecare zi produse din China

Mii de români cumpără în fiecare zi produse din China. Sunt site-uri care livrează până la noi, rapid, la un preț foarte mic, dar există și unele riscuri.

Care sunt acestea și la ce trebuie să fim atenți dacă ne atrag chilipirurile, aflăm chiar acum, urmează iLikeIT.

Ne cumpărăm sau nu de pe aceste magazine?

Andrei Radu, realizator ePlan: ”În momentul de față sunt 25.000 de tranzacții pe zi, livrate în România de pe astfel de magazine online”.

Cine sunt aceste magazine? Și de unde vin ele și de ce le vedem peste tot?

Andrei Radu: ”Vin din China. Le vedem peste tot pentru că au o politică de marketing foarte agresivă din punct de vedere marketing, au bugete foarte mari. Inclusiv chiar dacă nu am intrat vreodată pe site-urile respective vom fi targhetați”.

Cum reușesc să livreze și cum reușesc să vândă la prețuri atât de mici?

Andrei Radu: ”Produsele sunt de o calitate îndoielnică. Pe de altă parte produsele vin din China, iar China este fabrica întregii lumi în momentul de față și ar trebui cumva să schimbăm paradigma asta și mai sunt și alte lucruri ușor ascunse pentru că nicăieri pe astfel de site-uri nu o sa vezi că ai de fapt o comandă minimă. Nu poți să plasezi o comandă fără 90 de lei. Mai este de asemenea o problemă pe zona de retur”.

Sursa: stirileprotv.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!