Rezultatele repartizării la liceu au fost publicate. Lista elevilor din județul Brașov

Rezultatele repartizării la liceu au fost publicate. Lista elevilor din județul Brașov

După ce au susținut examenele din cadrul Evaluării Naționale 2019, emoțiile au luat sfârșit pentru absolvenții claselor a VIII-a, care vor ști la ce liceu vor învăța în următorii patru ani.

Repartizarea s-a făcut ca urmare a completării fişelor cu opţiuni, potrivit calendarului de admitere în liceu 2019-2020 al Ministerului Educaţiei.

Rezultatele primei etape a repartizării computerizate a candidaţilor înscrişi pentru admiterea la liceu a fost publicată în această dimineață, mai devreme decât de obicei, pe edu.ro.

Lista elevilor (în ordine alfabetică) înscriși în liceele, colegiile naţionale şi tehnice din judeţul Braşov se găsește AICI.

Cum se calculează media de admitere

Media de admitere la liceu se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

Alte articole:   Cetatea Râșnov intră într-o nouă etapă de restaurare

Elevii nerepartizați în această sesiune vor trebui să participe la o sesiune ulterioară organizată pe locurile rămase libere.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate