Restricții rutiere pe străzile Petofi Sandor, Nicolae Labiș și Ioan Popasu

Restricții rutiere pe străzile Petofi Sandor, Nicolae Labiș și Ioan Popasu

Comisia de circulație a avizat marți o serie de solicitări ale cetățenilor și ale Poliției Municipiului Brașov. Astfel. pe str. Petofi Sandor, la solicitarea cetățenilor din acea zonă, vor fi instalate indicatoare rutiere cu semnificația „Oprirea interzisă”, „Drum fără ieșire”, precum și stâlpi opritori pe trotuare.

Tot la propunerea brașovenilor, comisia a avizat instalarea indicatoarelor rutiere cu semnificația „Oprirea interzisă” pe str. Ioan Popasu. Conform precizărilor unui reprezentant al cetățenilor din acea zonă, o parte dintre cetățeni nu și-au cumpărat loc de parcare și își parchează autoturismele pe această stradă, ceea ce duce la creșterea riscului producerii unor accidente.

A fost avizată și popunerea Poliției Municipiului Brașov de instalare a unor limitatoare de viteză și a indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă pe str. Nicolae Labiș, motivul fiind faptul că după modernizarea unui tronson din această stradă se circulă cu viteză foarte mare.

Alte articole:   În județul Brașov sunt disponibile 1.454 de locuri în creșe de stat și 17.129 de locuri în grădinițele de stat și particulare acreditate sau autorizate.
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate