Re:Imagine Brașov: Muzeul de Artă Brașov devine iar atelier de creație live

Re:Imagine Brașov: Muzeul de Artă Brașov devine iar atelier de creație live

Muzeul de Artă Brașov și Depoul de Artă Urbană prezintă ediția a III-a a proiectului Re:Imagine Brașov, eveniment susţinut de NewsBV.ro.

Orașul, reimaginat prin artă vizuală, este în prim-planul unui eveniment marcat de sensibilitatea violoncelului și al sunetului de pian.

Muzeul de Artă Brașov vă invită vineri, 30 iunie 2023, între orele 17.00-20.00 să petrecţi o seară încântătoare de creație live și recital muzical în spațiile muzeului din Bulevardul Eroilor nr. 21.

În ambianța creată de muzicienii Radu Croitoru (violoncel) și Ana-Maria Negrea (pian), publicul va avea ocazia să ia parte la procesul de creație al lucrărilor de artă și să interacționeze direct cu artiștii.

De această dată muzeul devine spațiu de creație și inspirație pentru: Beatrice Gherghel, Alexandra Gold, Homeboy, Xenia Pamfil, Teodora Pica

În cadrul acestui proiect Muzeul de Artă Brașov îi provoacă pe artiștii contemporani brașoveni să creeze noi opere artistice inspirate din clădiri emblematice ale orașului, în timp ce publicul capătă acces la procesul de creație desfășurat în muzeu.

Program:

  • 17.00 – Atelier de creație cu artiști brașoveni
  • 19.00 – Recital de violoncel cu Radu Croitoru & Ana-Maria Negrea

Proiectul „Re:Imagine Brașov” urmărește facilitarea interacțiunii dintre artiștii contemporani și patrimoniul orașului Brașov.

În urma evenimentelor de creație live, Muzeul de Artă va organiza o expoziție cu toate lucrările realizate în muzeu de artiștii brașoveni contemporani în toamna acestui an.

Accesul la eveniment va fi gratuit.

NewsBV.ro este partener media al evenimentului.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!