Recital de muzică și poezie românească, marți, la Muzeul “Casa Mureșenilor”

Recital de muzică și poezie românească, marți, la Muzeul “Casa Mureșenilor”

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită marți, 16 noiembrie 2021, ora 18.00, la un Recital de muzică și poezie românească.

Recitalul este susținut de Nicoleta Chirilă – soprană, Asineta Răducan – mezzosoprană, Liviu Iftene – tenor, Sena Ducariu la pian și actrița Nora Vlad.

Recitalul este ultimul din cele trei, organizate în perioada septembrie-noiembrie 2021 în cadrul proiectului „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu”. Proiectul cultural este implementat de Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov în parteneriat cu Coresi Shopping Resort și Muzeul Prima Școală Românească și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov, Cartier Coresi și Consiliul Județean Brașov.

Alte articole:   Incendiu violent pe strada Sitei

Proiectul „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu” este un demers cultural care își propune să faciliteze cunoașterea istoriei limbii române scrise și tipărite și a personalităților române din domeniul literaturii și publicisticii care dau numele unor străzi din cel mai nou cartier al Brașovului, Coresi.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, prin rezervare solicitată la e-mail casa.muresenilor@gmail.com.

Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate