Răzvan Popa (PSD): Strategie de dezvoltare a Braşovului este folosită în scop electoral

Răzvan Popa (PSD): Strategie de dezvoltare a Braşovului este folosită în scop electoral

Pe de o parte, laudă, pe de alta critică. Este  poziţia reprezentanţilor PSD faţă de strategia de dezvoltare a Braşovului pentru următorii 20 de ani.

„În primul rând strategia trebuie făcută publică pentru ca oricine doreşte să o poată studia şi consulta. Pe de altă parte, am constatat un lucru ce spune foarte multe despre modul cum funcţionează Consiliul Local Braşov şi respectul Executivului faţă de consilieri. Acestora din urmă nu le-a fost pusă la dispoziţie decât o sinteză a «strategiei», pe baza căreia aleşii locali au trebuit să se pronunţe. Este inadmisibil să ceri consilierilor locali să fie de acord cu strategia de dezvoltare a oraşului pe 20 de ani punându-le în faţă doar o sinteză. De ce documentul în integralitatea lui nu este publicat pe site-ul Primăriei?“, întreabă Răzvan Popa, vicepreşedinte le PSD Braşov.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor lansează de astăzi o nouă ediție Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an

Acesta susţine că, de fapt, ceea ce Primăria numeşte „strategie” este în fapt doar un studiu care identifică nevoile braşovenilor şi face o proiecţie în timp a dezvoltării oraşului, fără însă să identifice şi soluţiile prin care se pot implementa recomandările din document. „Din punctul nostru de vedere, această «strategie» este un material electoral de care primarul George Scripcaru încearcă să se folosească în exclusivitate“, a precizat Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate