Răzvan Popa: Consiliul de Administrație marionetă la Tetkron SRL

Răzvan Popa: Consiliul de Administrație marionetă la Tetkron SRL
razvan popaConsilierul local PSD Răzvan Popa spune că persoanele desemnate în Consilul de Administrație de la Tetkron SRL s-au făcut pe alte criterii, în niciun caz de competență.
Răzvan Popa a precizat că s-a decis de către Consiliul Local Brașov să fie numite cinci persoane în Consiliul de Administratie al Tetkron SRL, firmă cu mari probleme financiare, care ar trebui să se ocupe de livrarea agentului termic în muncipiul Brașov.
„Conform unei hotarari AGA Tetkron, societatea trebuie condusa de un CA. S-a format o comisie, Adina Durbaca, Lucian Ionescu, Ovidiu Sarghie si Mihai Costel, care sa selecteze persoanele ce se se vor inscrie la concursul pentru membru in CA. A fost publicat anunțul pe site-ul Tetkron – http://www.tetkron.ro/Tetkron.htm – cu conditiile de depunere a dosarelor. Nici una dintre persoanele selectate de comisie nu indeplineste conditia esențială din anunțul de selecție si anume: experienţă în administrarea/managementul unor întreprinderi publice sau societăţi comerciale profitabile din domeniul de activitate al S.C. TETKRON SRL Braşov, respectiv furnizarea energiei termice. Dintre cele cinci persoane selectate, două sunt functionari in Primarie, Liliana Horga si Claudia Radu, una este jurist, alta economist, iar alta este director la o firma de «instalații termice»”, a declarat astăzi Popa.

El susține că niciuna dintre persoanele selectate nu are experiență in ceea ce inseamnă furnizarea energiei termice, dar nici nu reiese de undeva că au activat în societăți de profil care să fi avut profit. „Din punctul meu de vedere nu a fost respectat anunțul publicat care prevedea expres acest lucru. Se incearcă formarea unui Consiliu de Administratie care sa fie la dispozitia primarului și să execute ordinele acestuia. Este incorect cum s-a procedat. Chiar dacă există o altă majoritate în Consiliul Local, nu vom accepta astfel de abuzuri”, a încheiat consilierul local Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cum va fi vremea la începutul lunii iunie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Anunţuri mică publicitate