RATBV suplimentează numărul de autobuze de pe linia 24, astăzi și vineri

RATBV suplimentează numărul de autobuze de pe linia 24, astăzi și vineri

Astăzi, 22 septembrie și vineri, 24 septembrie, RAT Brașov va suplimenta mijloacele de transport în comun de pe linia 24 din municipiu, care face legătura între stațiile Livada Poştei şi Campus Genius.

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov și RATBV S.A. răspunde solicitărilor organizatorilor a două evenimente ce se vor desfășura în zilele de 22 și, respectiv, 24 septembrie 2021 și crește capacitatea de transport oferită pe tronsonul liniei 24 cuprins între stațiile Livada Poștei și Campus Genius.

Astfel, astăzi, 22 septembrie 2021, cu ocazia inaugurării în incinta CATTIA a Hub-ului de tehnologie din Brașov, gestionat de Digital Nation și Agenția Metropolitană Brașov, va fi suplimentat numărul de autobuze de pe linia 24, în intervalul orar 12.00 – 15.30, pe tronsonul menționat.

Alte articole:   Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Trei zile de activităţi captivante

De asemenea, vineri, 24 septembrie 2021, va fi crescută capacitatea de transport oferită pe linia 24, pe tronsonul dintre Livada Poștei și Campus Genius, în intervalul orar 16.00 – 21.15. Modificarea survine pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale organizatorilor și participanților la evenimentul european ”Noaptea Cercetătorilor”, ce se va desfășura la sediul Institutului de Cercetare-Dezvoltare al Universității ”Transilvania” din Brașov, situat pe strada Institutului nr. 10.

Pentru evitarea oricărei confuzii, RATBV va posta în stațiile de pe traseul liniei 24 și pe site-ul www.ratbv.ro graficele de circulație pentru cele două zile, afișele urmând a purta mențiunea ”Valabil pentru ziua de 22 septembrie 2021” și, respectiv ”Valabil pentru ziua de 24 septembrie 2021”.

Alte articole:   Indemnizațiile pentru copiii şi adulţii cu handicap grav, majorate
https://newsbv.ro/2021/09/21/noaptea-cercetatorilor-vineri-la-institutul-de-cercetare-dezvoltare-al-universitatii-transilvania-din-brasov/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate