RATBV anunță că trei trasee metropolitane vor avea noi capete de linie în municipiul Brașov

RATBV anunță că trei trasee metropolitane vor avea noi capete de linie în municipiul Brașov

De luni, 30 ianuarie a.c., autobuzele ce deservesc trei linii metropolitane, respectiv cele cu indicativele 310, 320 și 540, vor avea noi stații ca și capăt de linie în Municipiul Brașov, schimbarea fiind determinată de începerea lucrărilor la viitorul terminal din zona Gării CFR Brașov.  

      Modificările ce survin de la începutul săptămânii viitoare vizează următoarele aspecte:

  • autobuzele de pe linia 310, Brașov – Hălchiu, vor avea capăt de linie în Brașov la peronul 1 al actualului terminal din fața Gării CFR Brașov, peron comun cu liniile 29 și 40;
  • autobuzele de pe linia 320, Brașov – Feldioara, vor avea capăt de linie în Brașov în stația ”Bd. Gării”, situată pe Bulevardul Gării în sensul de deplasare spre Făget;
  • autobuzele de pe linia 540, Brașov – Vama Buzăului, vor avea capăt de linie în stația ”Căprioara”, situată pe Bulevardul Gării în sensul de deplasare spre Sala Sporturilor.

   Schimbările menționate mai sus vor genera și modificări ale orarelor liniilor 320 și 540, din punct de vedere al stațiilor-capete de linie, astfel că graficele de circulație ale acestor linii vor fi reafișate în stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”. Noile afișe vor purta mențiunea ”Valabil din 30 ianuarie 2023”. De asemenea, facem mențiunea că autobuzele de pe cele trei trasee nu vor mai staționa în capetele de linie din Municipiul Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate