Răsturnare de situație în cazul unei crime care a avut loc acum 13 ani, la Brașov

Răsturnare de situație în cazul unei crime care a avut loc acum 13 ani, la Brașov

Sentință surprinzătoare în cazul unei crime, care a cutremurat Brașovul în urmă cu aproape 13 ani. O femeie a fost ucisă la comanda soțului ei, avocat, care voia să încaseze asigurările de viață și banii din contul soției.

Criminalul a fost un tânăr de 21 de ani, consumator de droguri, care și-a ispășit deja pedeapsa. Acum, magistrații au stabilit că mama lui i-a fost complice. Potrivit Știrilor Pro TV, femeia a fost condamnată definitiv la 15 ani de închisoare pentru complicitate la omor. Sentința vine la aproape 13 ani după comiterea crimei.

Potrivit rechizitoriului, Victor Teodorescu, soțul victimei, aflat în închisoare acum pentru instigare la omor a apelat o veche parteneră de afaceri, pentru a găsi pe cineva care să execute planul său diabolic.

Femeia a luat prima dată legătura cu un individ din județul Neamț și a aranjat o întâlnire pentru stabilirea detaliilor. Bărbatul, devenit martor în dosar, a refuzat însă oferta. Ulterior, unul dintre cei trei băieți ai femeii a comis fapta.

Avocatul Teodorescu i-a promis 20.000 de euro cash și ștergerea unei datorii de 50.000 de euro pe care mama lui ar fi avut-o la el. Criminalul a susținut că mama lui nu era de față în momentul acela, iar femeia a fost inițial achitată.

Judecătorii Curții de Apel Brașov au răsturnat, joi, deznodământul acestui caz, prin condamnarea femeii.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate