Râşnov: Acțiune de ecologizare a pârâului Ghimbășel, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Râşnov: Acțiune de ecologizare a pârâului Ghimbășel, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Voluntarii sunt așteptați să ajute la ecologizarea pârâului Ghimbășel, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Apei.

Albia pârâului Ghimbășel va fi, din nou curățată, iar cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați în ziua de joi, la Râșnov.

Acțiuni de igienizare a pârâului Ghimbășel cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Apei.

Chiar dacă evenimentul se sărbătorește anual în data de 22 martie, reprezentanții Serviciului de Gospodărire a Apelor, împreună cu cei ai Primăriei Râșnov au decis să demareze acțiunile de ecologizare mai devreme.

Campania se întinde pe mai multe zile și vizează albia pârâului Ghimbășel, dar și malurile acestuia. Acțiunea de ecologizare a început de la intrarea în Râșnov dinspre Pârâul Rece și momentan se face cu ajutorul utilajelor mecanizate.

Joi, 21 martie, Primăria Orașului Râșnov, alături de S.G.A. Brașov vă invită și pe dumneavoastră să participați la acțiunea de ecologizare a pârâului Ghimbășel. Întâlnirea voluntarilor se va face la ora 10.00, în capătul străzii Mihai Eminescu ( la troiță ).

Deșeurile adunate vor fi transportate la depozitele de gunoi autorizate.

În fiecare an, în data de 22 Martie se celebrează Ziua Mondială a Apei. Această tradiție a fost consacrată de către Organizația Națiunilor Unite, fiind aleasă anual o anumită tematică. Pentru acest an, Ziua Mondială a Apei se va sărbători sub sloganul „Apă pentru pace”. Contextul care descrie tema se referă la rolul pe care îl are apa în realizarea legăturilor dintre state și dintre organizații, „, a transmis Primăria Râşnov.

Alte articole:   ANM: Praf saharian deasupra României în următoarele două zile

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!